EnergiWatch

Maersk Drilling går ind i Brasilien med ny rigaftale

Maersk Drilling opgør værdien af aftalen til 34 mio. dollar inklusive modifikationer og mobilisering af riggen.

Foto: Jonathan Bachman / AP / Equinor/AP Images

Maersk Drilling er kommet ind på det brasilianske offshoremarked med en kontrakt tildelt af energiselskabet Karoon Energy for boreriggen Mærsk Developer.

Riggen kommer under kontrakten til at lave borearbejde i fire brønde i Baúna-feltet, fremgår det af en meddelelse tirsdag fra Maersk Drilling, som opgør værdien af aftalen til 34 mio. dollar inklusive modifikationer og mobilisering af riggen.

Kontrakten ventes at starte i første halvdel af 2022 og løber i 110 dage, men den indeholder også en option på en forlængelse op til 150 dage med boringer i Patola og Neon-felterne.

"Vi glæder os over at have indgået denne kontrakt med en ny kunde i form af Karoon, som også vil se en af vores drillingrigge i drift offshore i Brasilien for første gang nogensinde."

"Vi ser frem til at gå ind i dette store offshoremarked, og arbejder tæt med teamet hos Karoon om en sikker og effektiv levering af arbejdet i Baúna og potentiel udvikling af Patola," siger driftsdirektør Morten Kelstrup hos Maersk Drilling i meddelelsen.

Maersk Drilling er klar til aktiv rolle i konsolideringsbølge

Maersk Drilling-topchef ser tre store problemer for presset drillingsektor

 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs