EnergiWatch

Norsk tilsyn ser mange sikkerhedsbrud hos olieselskaber

Det norske Petroleumstilsynet har indledt historisk mange granskninger af sikkerheden i offshore olie- og gasselskaber, skriver E24. Boreselskabet Seadrill har netop fået et påbud om at forbedre sikkerheden.

Foto: Seadrill

Det norske Petroluemstilsynet, der fører tilsyn med sikkerheden i den norske offshoreindustri inden for olie og gas, har i 2020 set historisk mange mulige sikkerhedsbrud i selskaberne, skriver mediet E24.

I oktober 2020 havde tilsynet indledt 12 granskninger af alvorlige sikkerhedshændelser i offshore-industrien, og det var  et historisk højt niveau. Tilsynschef Anne Myhrvold kaldte udviklingen både urovækkende og bekymrende.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs