EnergiWatch

Kommission klandrer Total for håndtering af livsfarligt gaslæk

Sikkerheden burde have været bedre og kommunikationen forekom tilfældig, da der sidste år opstod et livsfarligt gaslæk på Tyra-platformen i den danske del af Nordsøen, konkluderer Havarikommissionen. Operatøren Total lover at forbedre procedurer og praksis.

Det var nær gået helt galt, da der opstod et gaslæk i forbindelse med dekomissioneringsarbejdet ved Tyra-feltet en dag i maj sidste år. Nu retter Havarikommissionen kritik af operatøren Total. | Foto: Total

Total skulle have udført en bedre risikovurdering, inden operatøren blev ramt af et gaslæk på Tyra-feltet den 27. maj sidste år. Desuden gav tvivlsom kommunikation efterfølgende indtryk af, at det franske selskab ikke havde ordentligt styr på rolle- og ansvarsfordelingen på platformen.

Sådan lyder kritikken fra Havarikommissionen for Offshore Olie- og Gasaktiviteter i sin rapport om uheldet, som EnergiWatch og ShippingWatch beskrev i oktober.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Lav amerikansk industriproduktion holder oliepriserne nede

Oliepriserne holder sig tirsdag morgen tæt på niveauet fra mandag eftermiddag med et lille dyk i Brent og en smal stigning i WTI-olien. Priserne holdes tilbage af nye tal, der viser, at den amerikanske industriproduktion faldt i september.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs