EnergiWatch

Amerikanere vil transformere raffinaderiet i Fredericia med endnu et opkøb

Postlane Partners vil satse på energi fra affald, biobrændsler og vedvarende energi, men samtidig fastholde fokus på råolien. En stor del af materialerne skal sikres via et planlagt opkøb af en global genbrugskæmpe.

Foto: SHELL

Det bliver ikke business as usual, når det amerikanske investeringsselskab Postlane Partners efter planen overtager Dansk Shell.

Noget af det, der har tiltrukket Postlane til at investere i raffinaderiet i Fredericia, er således, at amerikanerne finder det oplagt til at processere affald til energi herfra.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs