EnergiWatch

Ocean Team er gået fra store vækstplaner til fokus på overlevelse

Den danske underleverandør til både olie- og vindindustrien mistede alle rejseopgaverne og 36 pct. af omsætningen under coronakrisen. Nu er virksomheden skåret ind til benet og sporet ind på den rene teknologiudvikling.

Foto: Ocean Team PR

I det halve år, der grænsede op til marts 2020, så det meste lyst ud hos Esbjerg-baserede Ocean Team. Selskabet leverer først og fremmest rensningsløsninger til olieindustrien men er også beskæftiget med kraftvarmeværker, den maritime industri og vindsektoren.

Og ordrerne så altså ud til at komme i hus, indtil coronakrisen pludselig satte ind. Det husker Jens Peder Thomsen, som er adm. direktør hos Ocean Team:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs