EnergiWatch

Hovedrengøring fordobler indtjening hos dansk olie-leverandør

Den danske underleverandør Ocean Team har opfundet en metode til at genåbne lukkede brønde. Det har været med til at få selskabet tilbage på ret kurs efter en række svære år. Direktør Jens Peder Thomsen sætter nu alt ind på at udbrede teknologien, der rengør processystemer på olieplatforme med CO2.

SCCO2 er en teknologi udviklet af Esbjerg-baserede Ocean Team. Maskinen bruges til at rense komponenter på olieplatforme, f.eks. kontrolrør. | Foto: Ocean Team PR

Når branchen ikke længere efterspørger mandskab på samme måde som før, kan det bedre betale sig at udvikle sine egne teknologiske løsninger.

Den kalkule har danske Ocean Team Group gjort sig i løbet af de forgangne år, hvor den globale oliekrise har sat sine spor på industrien. Ikke mindst på det danske marked, som fortsat halter efter de udenlandske på aktivitetsniveau.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs