EnergiWatch

Hovedrengøring fordobler indtjening hos dansk olie-leverandør

Den danske underleverandør Ocean Team har opfundet en metode til at genåbne lukkede brønde. Det har været med til at få selskabet tilbage på ret kurs efter en række svære år. Direktør Jens Peder Thomsen sætter nu alt ind på at udbrede teknologien, der rengør processystemer på olieplatforme med CO2.

SCCO2 er en teknologi udviklet af Esbjerg-baserede Ocean Team. Maskinen bruges til at rense komponenter på olieplatforme, f.eks. kontrolrør. | Foto: Ocean Team PR

Når branchen ikke længere efterspørger mandskab på samme måde som før, kan det bedre betale sig at udvikle sine egne teknologiske løsninger.

Den kalkule har danske Ocean Team Group gjort sig i løbet af de forgangne år, hvor den globale oliekrise har sat sine spor på industrien. Ikke mindst på det danske marked, som fortsat halter efter de udenlandske på aktivitetsniveau.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs