EnergiWatch

Aker Solutions taber stort på salget i forandringstid

Det norske olieserviceselskab, som nærmer sig en fusion med Kværner, har løftet tallet på bundlinjen i tredje kvartal. Det skyldes dog primært frasalg og udskilning af datterselskaber, for omsætningen halter fortsat.

Foto: Aker Solutions

Selv om olieprisen steg i tredje kvartal, kan corona- og oliepriskrisen fortsat mærkes hos den norske underleverandør Aker Solutions, hvor bestillingerne langtfra er begyndt at vælte ind igen.

Selskabet har i sit nye kvartalsregnskab fået skåret 23 pct. af sin omsætning, så denne lander på 5,5 mia. norske kr. (NOK) sammenlignet med samme tidspunkt i fjor, hvor denne endte på 7,13 mia. NOK.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs