EnergiWatch

Japansk rederi køber Total ud af LNG-selskab

NYK Line overtager kontrollen og de resterende aktier i fransk ship management-selskab inden for LNG, som rederiet hidtil har ejet sammen med Total.

Foto: Issei Kato/Reuters/Ritzau Scanpix

Det japanske rederi NYK Line køber olieselskabet Total ud af et hidtil fællesejet fransk shipmanagement-selskab for LNG-skibe.

NYK Line har hidtil kun siddet på en femtedel af selskabet Gazocean med base i Marseille i Frankrig, og som står for driften af seks LNG-skibe. Men det japanske rederi har nu indgået en salgsaftale med Total om at købe olieselskabets 80 pct. af selskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs