EnergiWatch

Gasudslip under genopbygning af Tyra satte to personer i livsfare

To personer kunne have mistet livet på det danske Tyra-felt i foråret, da der i forbindelse med en boring strømmede methan ud i atmosfæren, viser aktindsigt. Operatøren Total betegner udslippet som "yderst usædvanligt" og erkender at have været for længe om at indberette til tilsyn.

To medarbejdere fra Totals underleverandør Conbit endte i potentielt fatal ulykke, da Tyra Øst pludselig lækkede gas. Billedet er et arkivfoto og er ikke relateret til gasudslippet den 27. maj. | Foto: Total

To personer var i livsfare på det danske Tyra-felt, da der i foråret pludseligt strømmede gas op i atmosfæren i forbindelse med en boring.

Gasudslippet varede i op mod en halv time og kunne have udviklet sig til en større ulykke. Det skete nærmere bestemt om formiddagen den 27. maj, mens feltets operatør Total var i gang med at lukke feltet ned i forbindelse med en stor genopbygning frem mod 2022.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

CIP-fond tildeler spansk udvikler halv milliard

Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) har netop fundet den første investering fra milliardfonden CI Green Credit Fund I, hvor infrastrukturfonden udsteder lån på 520 mio. kr. til spanske Capital Energy.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs