EnergiWatch

Gasudslip under genopbygning af Tyra satte to personer i livsfare

To personer kunne have mistet livet på det danske Tyra-felt i foråret, da der i forbindelse med en boring strømmede methan ud i atmosfæren, viser aktindsigt. Operatøren Total betegner udslippet som "yderst usædvanligt" og erkender at have været for længe om at indberette til tilsyn.

To medarbejdere fra Totals underleverandør Conbit endte i potentielt fatal ulykke, da Tyra Øst pludselig lækkede gas. Billedet er et arkivfoto og er ikke relateret til gasudslippet den 27. maj. | Foto: Total

To personer var i livsfare på det danske Tyra-felt, da der i foråret pludseligt strømmede gas op i atmosfæren i forbindelse med en boring.

Gasudslippet varede i op mod en halv time og kunne have udviklet sig til en større ulykke. Det skete nærmere bestemt om formiddagen den 27. maj, mens feltets operatør Total var i gang med at lukke feltet ned i forbindelse med en stor genopbygning frem mod 2022.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fabrikker lukker på grund af høje energipriser

Stigende energipriser tvinger nu producenter af gødning og stål til at lukke fabrikker. Sværvægteren Yara lukker en række europæiske fabrikker, hvilket sender et klart signal om, at der er udsigt til voldsomme prisstigninger på gødning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs