EnergiWatch

BW Offshore afvikler datterselskab og venter ny stor nedskrivning

Offshorerederiet BW Offshore har besluttet sig for at afvikle et datterselskab med et flydende produktionfartøj, der har stået uden arbejde i længere tid. Skibets værdi ventes at blive nedskrevet til et rundt nul.

BW Offshore afvikler et datterselskab med FPSO'en Umuroa. | Foto: PR / BW Offshore

BW-gruppens offshorerederi BW Offshore har besluttet sig for at afvikle et datterselskab, som omfatter et produktionsskib – FPSO.

Afviklingen af datterselskabet med navnet BW Umuroa betyder, at BW Offshore venter at nedskriver den tilbageværende værdi af skibet fra 21 mio. dollar til et rundt nul, fremgår det af en børsmeddelelse torsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs