EnergiWatch

Olieservicekoncern leverer bedre end ventet salg

Baker Hughes måtte se omsætningen falde i tredje kvartal, men leverer alligevel bedre end, hvad analytikerne havde forventet.

Den amerikanske olieservicekoncern Baker Hughes' salg faldt mindre end frygtet i tredje kvartal, hvor indtjeningen er på linje med analytikernes forventninger.

Salget er i tredje kvartal dykket med 14 pct. til 5,05 mia. dollar, hvilket er over analytikernes forventning på 4,75 mia. dollar.

Ordreindgangen er dykket med 34 pct. til 5,11 mia. dollar.

Den justerede indtjening per aktie er faldet til 4 cent fra 21 cent, hvilket er helt på linje med analytikernes forventning.

Salget af oliefeltudstyr er faldet marginalt med 0,3 pct. til 726 mio. dollar, mens ordreindgangen er steget med 86 pct. Driftsindtjeningen er her faldet steget med 36 pct. til 19 mio. dollar.

Indtægterne fra oliefeltservice er faldet med 31 pct. til 2,31 mia. dollar, mens driftsindtjeningen er dykket med 66 pct. til 93 mio. dollar.

Koncernchef Lorenzo Simonelli udtaler, at oliemarkederne til en vis grad er stabiliseret efter den store tumult i første halvår.

"Men efterspørgselsopsvinget begynder at aftage og den betydelige overkapacitet forbliver, hvilket kan skabe volatilitet i fremtiden," vurderer koncernchefen.

Olieserviceselskab fordobler sin ordrebog fra naturgas

USA: Regeringen overvejer medejerskab i energiselskaber 

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs