EnergiWatch

Baltic Pipe bliver forsinket på Sjælland

Arbejdet med gasforbindelsen er blevet udfordret af vejr, virus og teknik. Derfor kan Energinets entreprenør ikke nå at fuldende arbejdet på Sjælland inden nytår, som det ellers var planen. Den samlede tidsplan holder fortsat, understreger Energinets chefprojektleder.

Foto: Stefan Sauer/AP/Ritzau Scanpix

Det bliver ikke muligt at få den sjællandske del af Baltic Pipe klar før til sommer.

Det skyldes en kombination af vådt vejr sidste efterår og vinter, det efterfølgende udbrud af corona-virus samt tekniske udfordringer med coating (beskyttelse) af svejsningerne på gasrørene, oplyser Energinet torsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs