EnergiWatch

BP mener efterspørgslen har toppet – men Frontline og Euronav tror fortsat på olien

Først var det DNV GL. Så var det selveste olieselskabet BP, der mente, at efterspørgslen efter olie har toppet. I et dobbeltinterview med Frontlines og Euronavs topchefer søger ShippingWatch svar på, hvordan råolierederierne håndterer de ubekvemme forudsigelser.

Foto: PR / Euronav

To af verdens absolut største råolie-rederier har indtil videre i år haft rigtig god grund til at være tilfredse med forretningen og afkastet af deres aktiviteter.

Selvom betingelserne på markedet har værer aldeles ekstraordinære, kunne både Euronav og Frontlines præsentere resultater, der kun kan betegnes som historisk solide i andet kvartal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs