EnergiWatch

Lundin køber op i Barentshavet

Olieselskabet Lundin har indgået en handel om at købe en række licenser i Barentshavet i Norge. Handlen øger Lundins ejerandel i flere felter i, hvad der betegnes som et nøgleområde for selskabet i at finde ny olie.

Lundins topchef Alex Schneiter betegner Barentshavet som et nøgleområde for Lundin i at gøre nye oliefund. Topchefen stopper i selskabet ved årsskiftet. | Foto: PR / Lundin

Olieselskabet Lundin køber sig ind i flere olielicenser i, hvad selskabet betegner som et nøgleområde at lede efter ny olie.

Der er tale om Barentshavet i det nordlige Norge, hvor Lundins norske forretning er nået til enighed med selskabet Idemitsu Petroleum om at overtage en portefølje af licenser i felter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs