EnergiWatch

Borr Drilling får advarsel for lav aktiekurs

Det får nu konsekvenser for den norske borerigkoncern, at den i over en måned fik solgt aktier til under 1 dollar i snit i USA.

Foto: PR/Transocean

Den norske borerigkoncern Borr Drilling, der er også er noteret på børsen i USA, har fået en advarsel fra fondbørsen i New York.

Det skriver Bloomberg News.

Selskabets aktie er faldet til et niveau på under 1 dollar i gennemsnit i en periode på 30 dage i træk. Dermed overholder Borr Drilling ikke noteringsstandarden, lyder det fra New York Stock Exchange.

1 dollar er nemlig minimumsprisen for en aktie, der handles på fondsbørsen i New York, og selskabet har nu indtil den 26. december til at ændre situationen.

Borerigselskabet Valaris, der også er konkurrent til danske Maersk Drilling, modtog også i slutningen af april en advarsel fra New York Stock Exchange for at have haft en for lav kurs i en tilsvarende periode.

Kollapset i oliepriserne i løbet af de seneste måneder har været et hårdt slag for industrien, der ellers befandt sig i en perioden med gradvis genopretning.

Det har fået flere store olieselskaber, der er kunder hos borerigselskaberne, til at skære i investeringsniveauet, og dermed bliver efterspørgslen på borerigge også ramt.

 

Schlumberger vil nedlægge 400 stillinger i Norge

DNB forventer færre offshore-selskaber, skibe og rigge

Valaris tabte 20 milliarder i første kvartal 

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs