EnergiWatch

Borr Drilling får advarsel for lav aktiekurs

Det får nu konsekvenser for den norske borerigkoncern, at den i over en måned fik solgt aktier til under 1 dollar i snit i USA.

Foto: PR/Transocean

Den norske borerigkoncern Borr Drilling, der er også er noteret på børsen i USA, har fået en advarsel fra fondbørsen i New York.

Det skriver Bloomberg News.

Selskabets aktie er faldet til et niveau på under 1 dollar i gennemsnit i en periode på 30 dage i træk. Dermed overholder Borr Drilling ikke noteringsstandarden, lyder det fra New York Stock Exchange.

1 dollar er nemlig minimumsprisen for en aktie, der handles på fondsbørsen i New York, og selskabet har nu indtil den 26. december til at ændre situationen.

Borerigselskabet Valaris, der også er konkurrent til danske Maersk Drilling, modtog også i slutningen af april en advarsel fra New York Stock Exchange for at have haft en for lav kurs i en tilsvarende periode.

Kollapset i oliepriserne i løbet af de seneste måneder har været et hårdt slag for industrien, der ellers befandt sig i en perioden med gradvis genopretning.

Det har fået flere store olieselskaber, der er kunder hos borerigselskaberne, til at skære i investeringsniveauet, og dermed bliver efterspørgslen på borerigge også ramt.

 

Schlumberger vil nedlægge 400 stillinger i Norge

DNB forventer færre offshore-selskaber, skibe og rigge

Valaris tabte 20 milliarder i første kvartal 

Mere fra EnergiWatch

Nord Stream 2 får nyt dansk sluttidspunkt

Oplysninger sendt til Søfartsstyrelsen viser, at operatøren bag det omdiskuterede gasprojekt forventer at fuldende arbejdet ud for Bornholm i løbet af tredje kvartal. 

Professor om biogaskonflikt: "Det er virkelig noget rod"

Institutleder ved Aarhus Universitet kalder biogaskonflikten mellem selskaber og landmænd for en varm kartoffel. Han mener ikke, at landmænd med det nuværende system kan få godskrevet CO2-reduktioner, selvom de leverer biomassen til anlæggene.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs