EnergiWatch

Olieindustriens store sikkerhedskonference bliver udskudt

Den årligt tilbagevendende konference Task Force Zero må skubbes knap et halvt år på grund af coronavirus.

Foto: Magnus Holm/Politiken/Ritzau Scanpix

Brancheorganisationen Olie Gas Danmark afholder hvert år en sikkerhedskonference i Esbjerg. I år skulle denne have fundet sted den 23. april.

Men med de store sikkerhedsforanstaltninger, som udbredelsen af coronavirusset i Danmark har medført, ser arrangøren sig allerede nu nødsaget til at flytte begivenheden til 15. september.

Det oplyser Olie Gas Danmark torsdag morgen.

"Vi vil gerne takke for jeres støtte, og vi ser frem til at byde jer velkommen til september," skriver brancheorganisationen i en mail.

Konferencen kommer til at handle om at undgå offshore-relaterede ulykker, og om sikkerhedsledelse i det hele taget.

I fjor blev Task Force Zero forstyrret af klimaaktivister fra gruppen Extinction Rebellion, der blokerede indgangen til konferencen og kortvarigt erobrede talerstolen.

 

Overblik: Corona i energibranchen 

Mere fra EnergiWatch

Store shippingselskaber spiller på forskellige heste i klimaræset

Der er brint, LNG og ammoniak, og så er der også metanol og LPG – Buddene er mange, når man spørger store spillere som Maersk, Ardmore, Exmar og Shell om deres bud på fremtidens brændstof og teknologier. Alle er dog enige om, at det er nødvendigt at gøre noget nu.

Ørsted skal sparke nyt liv i landvinden

Muligheden for at opføre irske repoweringprojekter er blandt hovedårsagerne til Ørsteds comeback i europæisk vind med køb af aldrende irsk portefølje. Havvind er dog også tænkt med ind i synergi-ligningen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs