EnergiWatch

Hess trækker stort læs i sjældent dansk "højrisiko-eventyr"

De kommende uger er Hess Denmark på længe ventet oliejagt i Nordsøen. "Det er klart, at der er stor interesse for det," siger Syd Arne-operatørens adm. direktør, George Lumsden, i et interview med EnergiWatch. Det er første gang i knap fem år, der bores nye huller i den danske havbund.

Der er fortsat værdi at hente i Syd Arne-feltet, siger Hess Denmarks nye adm. direktør, George Lumsden. Selskabet har indstillet planerne om at sælge feltet og har netop påbegyndt Jill-boringerne. | Foto: Rambøll

Hess tog i sidste uge hul på en prøveboring. Jill-brønden. Den puster nyt liv i den danske olie- og gasindustri efter en årrække uden aktivitet på soklen.

Jill bliver desuden den eneste nye oliejagt i år i den danske del af Nordsøen, så der er ikke noget at sige til, hvis mange markedsaktører krydser fingre for, at den bringer noget med sig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Tennet udskifter økonomidirektør

På den første dag i 2022 tiltræder Arina Freitag som Tennets nye økonomidirektør som afløser for Otto Jager, der har siddet på posten siden 2013.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs