EnergiWatch

Hess i nyt stort milliontab fra drift af Nordsø-felt

Den danske del af olie- og energiselskabet Hess har tabt 45,8 mio. dollar i 2018, hvilket dog er mindre end de foregående år. Selskabet har droppet salget af sit danske felt.

Foto: CARSTEN INGEMANN

Den danske del af olie- og energiselskabet Hess, der står for at drive selskabets del af Syd Arne-feltet i Nordsøen, har tabt 45,8 mio. dollar på driften af det danske felt i 2018, viser årsregnskabet.

Det er dog markant færre penge, end selskabet har tabt de foregående år. Senest viste sidste års regnskab et underskud på 135,4 mio. dollar for 2017, mens de to foregående år bød på lignende underskud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs