EnergiWatch

Nature Energy sætter sig på biogasmarkedet med nyt opkøb

Politikerne tager fejl i at tro, at elektrificering løser alle problemer, fastslår Nature Energys direktør, der finder det urimeligt, at biogas beskattes tungere end diesel. Det har dog ikke afholdt selskabet i at opkøbe HMN's gastankstationer

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

En af verdens største biogasproducenter, Nature Energy, sætter sig nu også tungt på det danske marked for biogasdistribution til transport, efter at de har købt ni tankstationer. Fra i dag vil 15 ud af landets 18 gastankstationer nemlig flage under Nature Energys fane.

Sælger af de ni tankstationer er det kommunalt ejede HMN Naturgas, som dermed afvikler sin forretning for gastankstationer. Sidste december solgte HMN Naturgas gasdistributionsnetværket til Energinet for knap 2 mia. kroner, og tilbage i 2017 solgte selskabet sin kommercielle kundeportefølje på 215.000 kunder til Seas-Nve og Eniig.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs