EnergiWatch

Efter mediestorm og direktørfyring: Her er den nye strategi for Ewii

Der er nye tider og ny direktør på vej i danske Ewii, hvor man er ved at udforme den strategi, som skal gælde efter fyringen af den tidligere direktør. Stop for større sponsorater, salg af kommercielle virksomheder og opsplitning af koncernen kan være på vej, siger den nye bestyrelsesformand og direktør.

Det skal være slut med millionstore, landsdækkende sportsponsorater, usikre virksomhedsopkøb og en svært gennemsigtig koncernstruktur hos det skandaleramte Ewii. Det fortæller den konstituerede administrerende direktør Jens Christian Sørensen under selskabet repræsentatskabsmøde, som blev afholdt tirsdag aften i Kolding.

Mødet blev fremrykket fra september, fordi en række medlemmer af det 120 store repræsentantskab har forlagt at få en forklaring på selskabets spektakulære fyring af topchef Knud Steen Larsen og bestyrelsesformand Steen Dahlstrøms afgang tidligere på sommeren. Efter topchefens exit har den siddende bestyrelse bedt Jens Christian Sørensen om at komme med ideer til en helt ny strategi for Ewii.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs