EnergiWatch

Ewii-partner frikender sig selv for slinger med millionudbud

Entreprenørkoncernen Munck Gruppen melder hus forbi efter mistanke om urent trav om de millionstore entreprisekontrakter, selskabet er blevet tildelt af energiselskabet Ewii. "Undersøgelsen viser entydigt, at Munck Forsyningsledninger har overholdt alle regler," hedder det.

Den fynske entreprenørkoncern Munck Gruppen har ikke nydt nogen fordel af det tætte forhold mellem direktør Hans Christian Munck og den nu fyrede direktør i energiselskabet Ewii, Knud Steen Larsen, sådan som har været frygtet. Det er konklusionen på en intern undersøgelse af en række entrepriseudbud, hvor Gruppen er tildelt entreprisekontrakter for et tocifret millionbeløb om året.

Undersøgelsen blev sat i værk af selskabet selv, efter EnergiWatch kunne citere en række kilder i Ewii for, at millionstore entreprisekontrakter over en årrække var blevet givet til Munck Gruppen under "usædvanlige" og "mystiske" forhold. Forhold, hvor Ewii angiveligt blandt andet har valgt Munck som leverandør på trods af, at fynboerne langt fra har været billigst.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs