EnergiWatch

Industrien står sammen om at udvide elbrugen

Budskabet om, at Danmark skal bruge strøm til mere end stikkontakter for både at blive grønnere og øge eksporten, gik relativt rent ind på DI Energi og Dansk Energis energipolitiske konference.

PSO-ordningen skal afløses af en langsigtet finansiering, hvis den udfases, fastslog Dansk Energis direktør Lars Aagaard. Her med DI's Troels Ranis og politikerne Martin Lidegaard (RV) og Jacob Jensen (V)

Skal energiforbruget sænkes, eller skal det gøres mere bæredygtigt?

Det er groft sagt det store spørgsmål, når det kommer til det, der i det højtravende toneleje handler om at løse klodens klimaproblemer. Men som lidt mere jordnært også handler om aktuel politik, om indretning af det danske energisystem og om eksportkroner. Noget som også overskriften på DI Energi og Dansk Energis energipolitiske konference torsdag – Energi til vækst – mere end antyder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Olieprisens solide fremgang over ugen skrumper lidt

"Vi har højere priser lidt længere endnu, fordi der er et fundamentalt misforhold mellem udbud og efterspørgsel som konsekvens af bedringen i efterspørgslen, som vi ser i blandt andet USA," siger seniorøkonom ved Westpac Justin Smirk til Reuters.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs