EnergiWatch

E.On vil halvere varmeprisen

Landets notorisk dyreste leverandør af fjernvarme udforsker flere forskellige fremgangsmåder for at få prisen ned. Den tidligere topscorer er nu blandt den billigste halvdel på prislisten.

Foto: AGERSTEN KIM/POLFOTO/arkiv

E.On indtager atter dumbopladsen på Energitilsynets prisstatistik over fjernvarmeforsyning. Såvel det dyreste som det næstdyreste fjernvarmeværk er således ejet af det tyske energiselskab, og det endda med en pæn margin ned til nummer tre.

Kunderne hos Annebergparken og Ørslev-Terslev Kraftvarmeforsyning betaler henholdsvis 31.792 og 31.041 kr. for at opvarme en 130m2 bolig med et årligt varmeforbrug på 18,1MWh. Det er mere end det dobbelte af de 14.864 kr. om året, der opkræves i gennemsnit for fjernvarme, og mere end 2.000 kr. over hvad nummer tre på listen, Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarmeværk ved Randers, kræver.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

RWE fordoblede omsætningen i første halvår

Den tyske energikæmpe fik holdt fast i de gode takter gennem årets første to kvartaler og opjusterer for året. Stop for russisk kulimport kommer dog til at give milliardtab, lyder det i regnskabet.

Opec venter lavere olieforbrug

Oliealliancen ser overskud på de globale oliemarkeder og forventer - i modsætning til IEA - et lavere forbrug over den kommende tid.

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs