EnergiWatch

Dong får ny salgschef i Storbritannien

Jeff Whittingham skal overtage ansvaret for energiselskabets britiske salgsaktiviteter, når den nuværende chef inden længe går på pension.

Foto: DONG ENERGY

Dong Energys øverste salgsansvarlige i Storbritannien, Mike Hogg, takker af og går på pension efter mere end 41 år i energibranchen. I stedet er Jeff Whittingham udpeget som afløser.

Det meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

"Mike styrede med succes teamet gennem overgangen fra Shell til Dong Energy, og i de to år siden vi blev en del af Dong Energy, har vi konsolideret vores position som den tredjestørste gasleverandør på markedet med en markedsandel på ca. 12 pct. samt klimapartnerskaber og Power Hub. Vi glæder os til at byde Jeff velkommen, og jeg er sikker på, at han vil bygge videre på denne succes," udtaler Evert den Boer, Senior Vice President i International Sales, om den afgående chef.

Hans afløser, Jeff Whittingham, er hentet fra Inenco, hvor han var ansvarlig for vækstinitiativer, forretningsudvikling og generel forretningsledelse på tværs af alle tre divisioner. Dong skriver, at Jeff Whittingham har et godt ry inden for opbygning af succesfulde og bæredygtige nye energivirksomheder.

Den nye chef forudser dog udfordringer for det britiske energimarked i de kommende år:

”Dong Energy er godt rustet til at få succes i kraft af sine aktiviteter på såvel upstream- som downstream-markedet. Denne kombination gør os i stand til at levere bæredygtige og konkurrencedygtige energipriser til vores kunder kombineret med god kundeservice på længere sigt. Jeg ønsker Mike et godt og velfortjent otium," udtaler den nye salgschef, som tiltræder 1. november. 

ConocoPhilips vil ud af Storbritanniens største oliefelt

Dong søsætter første fundamenthåb

Dong har trukket sig fra russisk gas

Dong tæt på milliardsalg

Mere fra EnergiWatch

Ukrainsk energiselskab ramt af cyberangreb

Russiske hackere har angiveligt udført et cyberangreb mod Ukraines største privatejede energiselskab DTEK Group. Målet har været destabilisering, lyder det fra det ukrainske selskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs