Fiber-topchef smutter til Californien uden job på hånden

Waoos adm. direktør vil til Californien, og selskabets markedsdirektør forlader ligeledes energiselskabernes fælles fibersatsning.
Anders Christjansen vil realisere en drøm om at prøve lykken i Californien. (foto: Waoo) | Foto: Waoo
Anders Christjansen vil realisere en drøm om at prøve lykken i Californien. (foto: Waoo) | Foto: Waoo

Energiselskabernes fælles markedsførings- og produktplatform, Waoo, siger farvel til to af sine direktører.

Adm. direktør Anders Christjansen stopper ifølge Waoo "for at realisere en drøm om en karriere i Californien."

Men også selskabets markedsdirektør, Ole Herstal, forlader Waoo. Han starter som kommerciel direktør i reklamebureauet Envision.

Adm. direktør Anders Christjansen fortsætter i en overgangsperiode i Waoo, der endnu ikke har fundet en ny topchef. Han er mexicansk gift, og det har altid været en drøm at komme tættere på konens familie i Mexico, fortæller han til EnergiWatch. Han afviser, at han allerede har et nyt job klar.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

"Jeg har ikke noget job på hånden. Jeg skal i gang med at lede. Det er i sig selv en stor udfordring, men det er med til at gøre mig tændt og begejstret," siger han.

Kim Frimer, bestyrelsesformand for Waoo og administrerende direktør i Verdo, siger i en meddelelse, at han gerne havde set Christjansen fortsætte.

Anders Christjansen, kan du forstå, hvis man som gennemsnits-dansker synes, det lyder lidt mærkeligt at sige sit direktør-job op for at flytte til Californien uden et nyt job på hånden?

"Både ja og nej. Ja på den måde, at jeg også synes, det var en svær beslutning. Nej på den måde at jeg faktisk tror, at rigtig mange drømmer om at gøre det. Det er den reaktion, jeg får fra de fleste; det er noget, de har tænkt over selv at gøre. I bund og grund tror jeg, at de fleste godt kan forstå det," siger Waoo-direktøren.

"Alle mål er nået, og jeg føler mig klar til et nyt eventyr. Og hvorfor ikke prøve lykken i Californien, når nu jeg har en international baggrund og er mexicansk gift.”

Kundebasen i Waoo er siden 2010 fordoblet til over 270.000, og energiselskaberne har rullet fiber ud, så næsten en tredjedel af alle danske husstande i dag kan få Waoo.

Waoo havde et underskud på 134 mio. kr. i 2012. Det er ikke oplyst i selskabets årsrapport hvad direktionen, der kun består af Anders Christjansen, har modtaget.

Nuværende økonomichef i Waoo, Jørgen Stensgaard, træder ind i direktionen.

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Brian Karmark

Bladt afskediger topchef

For abonnenter