EnergiWatch

Ørsted-chef: Vi står uhyre stærkt til udbudsrunde i Storbritannien

Det danske energiselskab har med Hornsea 3 gode kort på hånden i fjerde udbudsrunde i Storbritannien, vurderer selskabets adm. direktør.

Foto: Ørsted

Ørsted går en spændende tid i møde i forhold til kommende vindudbud, og navnlig fjerde udbudsrunde i Storbritannien - den såkaldte UK CFD 4 - vil være en stor fjer i hatten for det danske energiselskab, der byder ind med sit Hornsea 3-projekt.

"Det er en potentielt set kæmpe udbudsrunde. Vi vurderer, at vi står vældigt stærkt med Hornsea 3. Det er et stort projekt, vi har fået den meget billigt, og den er fuldt godkendt og dermed klar til at byde ind," siger Ørsteds administrerende direktør Mads Nipper til MarketWire i forbindelse med selskabet regnskab for første kvartal.

"Konkurrencesituationen er selvfølgelig blevet dyrere, men det er jo ens for alle, så derfor vurderer vi, at vi står uhyre stærkt. Men som altid afholder vi os fra at være alt for selvsikre og gætte for meget," lyder det videre fra Ørsteds topchef.

Nipper: Vi afviser fortsat krav om rubel-betaling til Gazprom

Ørsted-chef: Umuligt at spå om hvor længe gaspriserne bliver oppe

Leverandørkriserne udfordrer Ørsted

Milliarderne styrter ind hos Ørsted 

Mere fra EnergiWatch

Dansk energiselskab presset helt i bund

Et vanskeligt 2021 gav GNP Energy et stort tab og sendte egenkapital så langt ned, at der er tvivl om den fortsatte drift. Moderselskabet er dog kommet til undsætning, selvom det selv kæmper med et stort underskud og negativ egenkapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs