EnergiWatch

Beskedne Hydrogen Pro vil erobre brintmarkedet

Det norske brintselskab vil kombinere norske, danske og kinesiske kompetencer i jagten på en verdensledende position inden for elektrolyseanlæg.

Foto: HydrogenPro

Brintselskaberne skyder op i det nordiske landskab, og kampen om at være det foretrukne valg bliver kun hårdere. Det er dog ikke noget, der bekymrer norske Hydrogen Pro, som tror på, at både forretningsmodellen og teknologien nok skal give et naturligt forspring.

"Vi har teknologien, vi har kompetencerne, erfaringerne og kundskaberne. Vi har sammenbragt en kombination af skandinavisk, kinesisk og internationale folk, der kender industrien. Vi ved, at vi ikke kan udvikle alt det her selv, men vi har en meget attraktiv position, og vi vil udvide globalt ved at finde de rette partnere, der består af store industrielle partnere," siger adm. direktør Mårten Lunde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Datacenter skal varme Taastrup op

Globalconnect har indgået en aftale om udnyttelse af overskudsvarmen fra ét af deres tolv datacentre i Danmark og vil undersøge muligheder for de resterende. Datecentrenes fremtid skal være grøn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs