EnergiWatch

Dansk Fjernvarme hyrer geotermi-koryfæ

Søren Berg Lorenzen skal være ny varmechef i Dansk Fjernvarme. Den nuværende planchef for energi i Frederiksberg Forsyning er primært kendt som en central aktør på den danske scene for geotermi.

Søren Berg Lorenzen. | Foto: PR / Dansk Fjernvarme

Fjernvarmesektoren har længe advokeret for mere geotermi, som branchen har pointeret er det grønne svar på boligopvarmning, samt muligheden for at udfase biomassen, der i senere år er blevet mere og mere politisk omstridt.

Det bliver der nu sat et par ekstra streger under med udnævnelsen af Søren Berg Lorenzen som ny varmechef i Dansk Fjernvarme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs