EnergiWatch

Welltecs grundlægger sælger nu helt ud

Jørgen Hallundbæk har solgt sin resterende andel af olieselskabet, som han selv stiftede tilbage i 1994 til blandt andet Ferrari-familien.

Foto: Welltec / PR

I april kunne Welltec melde ud, at Jørgen Hallundbæk stoppede som adm. direktør for olievirksomheden, der specialiserer sig i teknologi til oliebrønde og herunder særligt robotter.

I den forbindelse blev det også annonceret, at investeringsselskaberne 7-Industries og Exor øgede deres ejerandel, men dog ikke mere end at Jørgen Hallundbæk forblev majoritetsejer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs