EnergiWatch

Elselskabet GNP Energy politianmeldes for spam og vildledende markedsføring

Forbrugerombudsmanden har politianmeldt energiselskabet GNP Energy for vildledende markedsføring og spam. GNP accepterer en bøde på 40.000 kr.

Foto: PR / Energinet / Robert Attermann

Elselskabet GNP Energy er blevet politianmeldt for at sende vildledende markedsføringsmails uden sammentykke fra modtagerne. Det er Forbrugerombudsmanden, der står bag politianmeldelsen.

I elselskabets markedsføringsmails lovede GNP Energy modtagerne "gratis strøm hele sommeren", selvom kun det faktiske elforbrug var gratis. Modtagerne skulle derfor fortsat betale afgifter og transport, svarende til 80 procent af den samlede elregning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs