EnergiWatch

Hillerød Forsyning skrinlægger planer om dampværk

Højere anlægspriser og usikkerhed om fremtidens brug af biomasse har fået Hillerød Forsyning til at droppe planerne om at etablere et dampværk, der ellers skulle producere procesdamp til to lokale fabrikker.

Forsyningschef Anders B. Møller-Hansen peger på, at det er "rettidig omhu", når Hillerød Forsyning nu dropper planerne om et dampværk. | Foto: PRHillerødForsyning

Hillerød Forsyning har valgt indstille arbejdet med etableringen af et dampværk, der skulle producere procesdamp til to lokale fabrikker og overskudsvarme til fjernvarmen, efter flere måneders arbejde med forskellige løsninger og en "grundig evaluering" af projektet.

Det oplyser det nordsjællandske forsyningsselskab i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs