EnergiWatch

Kamstrup finder ny direktør i MHI Vestas

Den danske teknologivirksomhed har ansat Henrik Jensen, der kommer fra en stilling som salgschef i MHI Vestas.

Foto: Kamstrup

Kamstrup vil vokse endnu mere, og en del af den mission skal nås ved at opruste på direktørposten i udviklingsafdelingen. Derfor har virksomheden nu ansat Henrik Jensen som direktør i eldivisionen. Det oplyser Kamstrup i en meddelelse.

"Gennem årene har vi fået bygget en solid forretning op, hvor vi hver dag hjælper ca. 100 kunder i 10 lande med at optimere og balancere el-nettet gennem øget indsigt. Det skal vi fortsætte med, og jeg ser frem til at Henrik kan bruge sin erfaring fra branchen til at sikre endnu større værdiskabelse for vores kunder," fortæller Kim Lehmann, adm. direktør i Kamstrup.

Henrik Jensen kommer fra en stilling som salgschef i MHI Vestas og har 13 års international erfaring fra både Vestas og MHI Vestas. I sin stilling hos MHI Vestas har han siddet som global ansvarlig for salg af havvindmøller.

”Kamstrup har en stærk historie inden for energiløsninger til forsyninger rundt om i verden, og jeg har stor respekt for den forretning, de har bygget op. Med de store partnerprojekter i samarbejde med blandt andet Radius og ESB har Kamstrup vist, at de kan levere intelligente måler-løsninger i stor skala, og vi skal bruge den erfaring til at styrke vores nuværende position og ekspandere internationalt,” siger Henrik Jensen.

Henrik Jensen overtager direktørposten i el-divisionen fra Henrik Mørck Mogensen, der i stedet har sagt ja til at påtage sig nye udfordringer med at lede og udvikle den nyetablerede Solutions and Services Delivery organisation i Kamstrup.

Kamstrup fortsætter investeringer i innovation efter usikkert 2020

Kamstrup får opstillet ladestandere

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs