EnergiWatch

Flere byer takker ja til Kamstrups akustiske måler – skifter 16.000 vandmålere i Viborg

Energi Viborg Vand har bedt Kamstrup om at skifte godt 16.000 vandmålere ud med udstyrsproducentens nye måler, der blandt andet kan finde læk i vandledningsnettet ved hjælp af ultralydssensorer. Skanderborg Forsyning bruger allerede teknologien.

Foto: Kamstrup/ PR

Kamstrup har landet en aftale med Energi Viborg Vand om at udskifte godt 16.000 vandmålere med 'intelligente' målere, som blandt andet leverer data om forsyningsnettet. Det oplyser udstyrsproducenten i en pressemeddelelse.

"Vi har valgt en løsning, hvor vi har mulighed for at optimere den administrative drift samtidig med, at vi kan få et langt bedre overblik over vores ledningsnet – herunder informationer om eventuelt vandspild," udtaler Mette Urup, konstitueret direktør ved Energi Viborg Vand i en meddelelse om aftalen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs