EnergiWatch

Ny aftale sender Stofa og Boxer ud til 22.000 potentielle kunder

11.000 kunder er allerede landet hos Stofa efter aftale mellem Norlys og vestjysk fibernetudbyder, og et tilsvarende antal kunder får adgang til først Stofas og siden Boxers produkter.

Foto: PR/Stofa

Norlys, som ejer Stofa og Boxer, har indgået en aftale med RAH Fiberbredbånd, som leverer fibernet til 22.000 husstande i Vestjylland. Det skriver de to parter i en pressemeddelelse. Dermed får Norlys mulighed for at øge kundebasen.

Norlys er en del af ejerkredsen bag RAH Fiberbredbånd, og Stofa har allerede overtaget 11.000 kunder fra RAH Fiberbredbånd.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs