EnergiWatch

Afgående Wärtsilä-topchef sætter sin lid til vaccineudrulninger efter svært 2020

Ordreindtaget dykkede med næsten 30 pct. i fjerde kvartal for Wärtsilä i et generalt svært 2020 for leverandøren. Starten på 2021 tegner udfordrende, omend udrulning af vacciner ventes at spille positvt ind senere på året.

Foto: PR/Wärtsilä

Finske Wärtsilä kommer ud af 2020 med stor tilbagegang på ordreindtaget i et år, hvor coronapandemien satte stor præg på leverandørernes aktiviteter.

Senest faldt ordreindtaget i fjerde kvartal med 28 pct. sammenlignet med den tilsvarende periode sidste år, hvilket spillede ind både på top- og bundlinjen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs