EnergiWatch

Nordex sikrer svensk ordre på 131 MW

Den tyske mølleproducent har lavet leveringsaftale med Jämtkraft og Persson Invest til vindmølleparken Hocksjön.

Foto: Nordex

Nordex skal have 23 af sine møller med modelnavnet N163/5.X fra sin Delta4000-serie til at stå på svensk jord. Vindmøller skal til den svenske vindmøllepark Hocksjön, der ligger 20 km sydvest for Ramesele i provinsen Västernorrlands län, Sverige.

Da der er ret så koldt på møllernes destination er de designet som en særlig variant velegnet til koldt klima, oplyser Nordex. Installationen starter i 2022, hvor møllerne leveres med en kapacitet på 5,7 MW og med en højde på 148 meter. Aftalen indeholder også en serviceaftale med en løbetid på 25 år.

"Vi er meget glade for, at Jämtkraft og Persson Invest har valgt N163 / 5.X-møllen til deres Hocksjön-projekt," siger Patxi Landa, der er salgschef i Nordex.

"Den effektive teknologi bakket op af en fuldt omfang vedligeholdelse og service-kontrakt i en periode på 25 år vil imødekomme deres høje forventede levetid for vindmølleparken. Fra 2022 vil Jämtkraft og Persson Invest tilføje en stor del af deres 100 pct. vedvarende energi fra vind."

Nordex skifter ud i topledelsen

Nordex snupper Vestas-kunde i sjældent succesfuldt udbud

Milliardsalg langtfra nok til at rette Nordex op

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs