EnergiWatch

Nordex prissat i Litauen

Litausk projektudvikler vælger endnu engang den tyske mølleproducent, der får turnkeyordre på 63 MW.

Nordex tildelte tidligere i år Global Wind Service installationskontrakten på den polske park Pomerania. | Foto: Nordic Investment Bank

Det koster sådan cirka 9,16 mio. kr. at få installeret og passet en megawatt vind i Litauen. Det er i hvert fald prisen som det litauiske energiselskab Ignitis Group betaler Nordex for levering af møller, balance of plant samt service og vedligehold i en 15-årig periode på parken Mazeikiai på 63 MW. Samlet er værdien af den netop annoncerede EPC-kontrakt med den tyske mølleproducent på 77,5 mio. euro før skat.

Det meddeler Ignitis.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs