EnergiWatch

Vestas annoncerer juleferiens første ordre til USA

Mølleproducenten sælger V150'ere til et amerikansk projekt.

Foto: HENNING BAGGER/Henning Bagger / henning bagger

USA er i gang med at blive et stadig større marked for stadig større møller. Således rykker Vestas nok engang op i 4MW-klassen med en ordre på 210 MW bestående af V150-4.2 MW'ere.

Det meddeler Vestas.

Større detaljegrad indeholder annonceringen dog ikke. I hvert fald ikke når det kommer til lokalitet og navn på såvel kunde som projekter, der efter kundens diskretion ikke oplyses.

Dog nævnes det, at der medfølger en tiårig serviceaftale af den store type, AOM 5000. Samt at møllerne efter planen både leveres og idriftsættes i 1. kvartal 2022.

Vestas sætter gang i julespurt

Vestas vinder ordre på 125 megawatt i USA

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs