EnergiWatch

MHI Vestas sikrer Taiwansk aftryk med havnefabrik

Vestas fortsætter arbejdet med at få udvidet forsyningskæden i Taiwan med ny havnefabrik til mølleproduktion og nacelle-samling.

Foto: MHI Vestas Offshore Wind

Vindmølleproducenten har i længere tid arbejdet mod en øget lokalisering i Taiwan. For det kan nemlig været ret så favorabelt at kunne producere lokalt, når der skal leves op til de krav, der er i Taiwan.

MHI Vestas Offshore Wind og CIP Changfang & Xidao Offshore Wind Project har nu skrevet kontrakt på at leje Fortune Electric-anlægget i Taichung Havn.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs