Scada International vil optimere hybride energiparker

Den danske udvikler vil med ny løsning gøre det nemmere at overvåge hydride energiparker.
Foto: SCADA International
Foto: SCADA International

Det skal være nemmere for virksomheder blive uafhængige af fossile energikilder. Det vil det danske selskab Scada International hjælpe på med en ny løsning, der ifølge Scada International optimerer driften af hybridparker. Det skriver Scada International i en meddelelse.

"Vi ser et stigende antal hybride energiparker, da de sikrer optimeret elproduktion og mere ensartede og stabile leverancer," siger administrerende direktør i Scada International, Thomas Bagger.

"For optimal styring og rentabilitet i disse parker er det imidlertid kritisk med fleksible styringssystemer, der kan håndtere data til kontrol, overvågning af drift og optimering af de forskellige installationer – og ikke mindst tilbyder et lettilgængeligt overblik over disse data i en ensartet grænseflade. Det imødekommer vi med vores nye løsning."

Løsningen, der går under navnet Oneview Hybrid Control Unit, skal indsamle data og præsentere præcise beregninger af oppe- og nedetid, tabt produktion og tilgængelighed på tværs af energikilderne. Systemet skal derudover være fleksibelt og muligt at skalere efter kundens behov.

Siemens Gamesa vælger danske løsninger 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også