EnergiWatch

RWE overlader energiforvaltning til Entelios

Fra begyndelsen af det nye år skal Entelios forvalte RWE Renewables produktion af vedvarende energi i den nordiske region.

Foto: Entelios

Den norske energileverandør Entelios udvikler sin virksomhed i Norden og skal fra det nye år forvalte Rwe Renewables produktion af vedvarende energi i regionen. Aftalen strækker sig over en periode på to år med mulighed for årlige forlængelser.

"RWE Renewables er en ledende aktør inden for produktion af vedvarende energi og har bred erfaring med udvikling, konstruktion og drift af vind- og solcelleparker. Da vi begyndte at lede efter en partner, der kunne give os markedsadgang i Norden, faldt valget på Entelios," siger Roland Flaig, der er administrerende direktør i RWE Renewables Sweden, i en meddelelse.

"RWE Renewables mål om at øge adgangen til vedvarende energi og et positivt klimabedrag passer godt sammen med Entelios satsning på at blive en ledende partner indenfor vedvarende energi i Norden."

Aftalen omfatter også håndtering af elcertifikater og oprindelsesgarantier, som Entelios nu skal forvalte.

RWE Renewables har vindparker i Danmark og Sverige med en samlet årsproduktion på 1,3 TWh, der svarer til strømforbruget i ca. 140.000 husholdninger.

RWE og Mitsubishi køber amerikansk flydevindprojekt

RWE opfører parker med Vestas-møller

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs