EnergiWatch

True Energy indgår samarbejde med SEF Energi

Endnu et energiselskab har indledt et samarbejde med True Energy omkring automatiserede løsninger.

Foto: PR True Energy

En aftale mellem True Energy og SEF Energi betyder, at sidstnævntes kunder nu får glæde af en app, der automatisk kan styre elforbruget i hjemmet.

For kort fortalt tilbyder True Energy gennem sin app, at kunderne selv kan bestemme, hvornår deres elbil f.eks. skal lades op.

På den måde kan forbrugerne vælge, hvorvidt bilen skal lades op, når strømmen er billigst eller grønnest. Samtidig giver True Energy også mulighed for, at elbilejerne kan stille deres batteri til rådighed gennem deres "Big Battery"-koncept til balancering og optjene penge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs