EnergiWatch

Forsyningsselskaber vil undersøge muligheder for samarbejde

Løbende krav om effektivisering fra staten, en kompleks lovgivning og stigende digitalisering af forretningen får NK-Forsyning og SK Forsyning til at overveje samarbejde.

Foto: Thomas Borberg

De to sjællandske forsyningsselskaber NK-Forsyning og SK Forsyning, har besluttet sig for at afdække potentialet ved et eventuelt samarbejde. Det oplyser de to selskaber i en fælles pressemeddelelse.

"For begge selskaber er hovedprioriteten forsyningssikkerhed – sikker forsyning til kunderne, i højest mulige kvalitet. Kundernes forventninger, konstante krav om effektivisering fra staten, en kompleks lovgivning og stigende digitalisering af forretningen er blot nogle af de forhold, der præger forsyningshverdagen," skriver selskaberne

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs