EnergiWatch

Forskere skal granske grøn regulering af forsyningsmonopoler

Formanden for Klimarådet, Peter Mølgaard, og en række andre økonomer og forskere skal levere bud på fremtidens regulering af forsyningsmonopoler i en ny redaktionsgruppe, som Forsyningstilsynet har nedsat.

Foto: Thomas Borberg

Forsyningstilsynet har allieret sig med fire forskere og økonomer, heriblandt formanden for Klimarådet Peter Møllgaard, der skal bidrage med bud på, hvordan forsyningsmonopoler som el- og fjernvarmeselskaber skal reguleres i fremtidens grønne omstilling.

Tilsynet har nedsat en redaktionsgruppe, der udover professor Peter Møllgaard, professor i industriøkonomi og dekan ved Maastricht University School of Business, tæller Tooraj Jamasb, professor i energiøkonomi ved CBS, Henrik Lund, professor i energiplanlægning ved Aalborg Universitet samt Birgitte Egelund Olsen, professor i miljø- og energiret ved Aarhus Universitet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fortum vil opsnappe halv mio. ton CO2 på Fyn

Fjernvarme Fyn og finske Fortum indleder forundersøgelser om lagring af CO2 fra varmeanlægget i Odense og affaldsforbrændingen i Nyborg. Potentialet er på sigt en lille million ton årligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs