EnergiWatch

Medie: Kapitalfond gør Logstor klar til salg

Ejeren af rørproducenten Logstor, kapitalfonden Triton, arbejder på at finde en køber til virksomheden, skriver finansmediet Inside Business.

Foto: PRLOGSTOR

Kapitalfonden Triton forbereder et salg af rørproducenten Logstor, det tidligere Løstør Rør, og har udpeget Nordeas corporate finance-division til at finde en køber til virksomheden. Det skriver finansmediet Inside Business.

Triton har ejet Logstor siden 2013, da den blev købt af fonden Montagu, og den danske virksomhed med status som Europas største producent af præisolerede fjernvarmerør, har de seneste år været gennem flere økonomiske kriser i kraft at store underskud og tårnhøj gæld.

Kapitalfondene Axcel, Polaris og erhvervsbanken FIH har også tidligere ejet den danske rørproducent.

Logstor kom ud af 2018 med et resultat før skat og afskrivninger på knap 120 mio. kr. Ifølge Inside Business' oplysninger vil det endnu ikke offentliggjorte 2019-regnskab vise et driftsresultat (Ebitda) på godt 200 mio. kr., som skal retfærdiggøre en salgspris på ca. to mia. kr. for Logstor.

Ingen af parterne, Logstor og Nordea, har kommentarer til salgsoplysningerne.

Logstor-boss gør op med fortiden: Vi sidder ikke på et kontor i hverken London eller København og driver forretningen gennem et Excel-ark

Logstor afsætter bestyrelsesformand 

Logstor udfordrer standarder med fjernvarmerør i genbrugsplast 

 

Mere fra EnergiWatch

Fortum vil opsnappe halv mio. ton CO2 på Fyn

Fjernvarme Fyn og finske Fortum indleder forundersøgelser om lagring af CO2 fra varmeanlægget i Odense og affaldsforbrændingen i Nyborg. Potentialet er på sigt en lille million ton årligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs