EnergiWatch

Logstor afsætter bestyrelsesformand

Efter at have sikret refinansiering af banklån på mere end 400 millioner har Logstor skiftet ud i bestyrelsen. Det skal gøre rørproducenten i stand til at gennemføre sin nye strategi, siger ejer.

Icopals tidligere topchef Miguel Kohlmann skal forsøge at vende skuden for Logstor. | Foto: Christian Als/Ritzau Scanpix

Nordjyske Logstor har skiftet ud på den øverste bestyrelsespost. Efter fire et halvt år som bestyrelsesformand er svenske Anders Thelin fortid på posten, der i stedet overtages Miguel Kohlmann. Samtidig udskifter rørproducentens ejer, kapitalfonden Triton, en af sine bestyrelsesmedlemmer, hvor Anders Jonsson afløses af Johan Pernvi.

Rokaden kommer efter længere tids udfordringer hos Logstor, der blandt andet har manifesteret sig i et væld af udskiftninger i den daglige ledelse. Den nuværende adm. direktør, Kim Christensen, blev ved sin ansættelse 1. oktober sidste år således den fjerde mand på den post i 2017.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs