EnergiWatch

Hillerød Forsynings direktørlønninger skaber stor debat

Direktører i Hillerød Forsyning får mellem en og to millioner kroner om året. Det viser en aktindsigt, en hillerødborger har fået. Lønningerne har skabt voldsomt debat blandt kommunens borgere.  

Klaus Markussen (V), formand for Hillerød Forsyning. | Foto: ANTHON UNGER

Hillerød Forsynings administrerende direktør, Søren Støvring, fik i 2017 1,85 millioner kroner inklusive pension, mens selskabets affaldsdirektør, Peter Maltha Larsen, fik 1,11 million inklusive pension. Det viser en aktindsigt i lønningerne hos Hillerød Forsyning, som hillerødborger Rasmus Visby har fået og som han delte i en lokal facebookgruppe med stor debat til følge, skriver Sjællandske.

Rasmus Visby har sammenlignet lønningerne i Hillerød Forsyning med lønninger fra tilsvarende stillinger i Aarhus Kommune og er kommet frem til, at Søren Støvring i 2017 fik 80 pct. mere i løn end sin aarhusianske kollega.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fabrikker lukker på grund af høje energipriser

Stigende energipriser tvinger nu producenter af gødning og stål til at lukke fabrikker. Sværvægteren Yara lukker en række europæiske fabrikker, hvilket sender et klart signal om, at der er udsigt til voldsomme prisstigninger på gødning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs