EnergiWatch

Equinor lander opkøbet af Danske Commodities

Alle myndighedsgodkendelser er på plads, og den norske energikoncern Equinor er nu ejer af tradingselskabet Danske Commodities.

Foto: Danske commodities

De danske, norske og europæiske myndigheder har nikket ja til Equinors opkøb af Danske Commodities, og dermed er en af Europas største handler for finansielle handelsselskaber i energibranchen en realitet.

Danske Commodities, der er en af de største succeshistorier i den danske energibranche det seneste årti, oplyste i sommeren sidste år, at norske Equinor ville købe selskabet i en handel til en værdi af 400 mio. euro – godt 3 mia. kroner. En handel, der blot var afhængig af de myndighedsgodkendelser, der altså nu er faldet på plads.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs