EnergiWatch

Forbrugerne vinder i den danske energimodel

DEBATINDLÆG: Vi er verdensmestre i grøn omstilling og leverer sikker og relativ billig strøm. Derfor er det vanskeligt at forstå, når Jette Miller, direktør for De Frie Energiselskaber, i EnergiWatch skriver, at vi skal nationalisere elforsyningen i Danmark. Sådan lyder det fra Troels Ranis, der er branchedirektør i DI Energi, i dette svar til Jette Miller.

Gennem mere end 100 år har danske energiselskaber sørget for, at der er strøm i kontakten hos de private forbrugere og virksomheder. Med den erfaring, som energiselskaberne har opbygget, står de godt rustet til fremtiden, hvor vi skal bruge den grønne strøm til meget mere.

Som forbrugere kan vi glæde os over den mest stabile elforsyning i verden. Vi betaler tilmed en af de laveste priser i EU for det. Det er en væsentlig årsag til, at det danske energisystem er kåret som verdens bedste af FN-organisationen World Energy Council – nu for tredje år i træk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danoil melder sig "på den anden side" af krise

Danoil oplever total stilstand i den danske Nordsø, men har fået rettet op på forretningen efter ekstremt udfordrende 2020. Det fortæller Svend Lykkemark Christensen, adm. direktør hos Danoil.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs