EnergiWatch

Ny direktør rydder op på Amager Bakke: Energichef sendt hjem efter regelbrud

Den tidligere konstituerede direktør Dan Fredskov skal redegøre for sin rolle i en sag om brud på udbudsreglerne. Det fremgår af en intern meddelelse.

Foto: AmagerBakke

Efter bare 14 dage som direktør for Amager Ressourcecenter (ARC) og prestigebyggeriet Amager Bakke har Jacob H. Simonsen sendt sin forgænger Dan Fredskov hjem efter en sag om brud på udbudsreglerne. Det fremgår af en intern meddelelse, som Finans er i besiddelse af.

Over de seneste måneder har netmediet Kommunen.dk afdækket, at ARC i flere omgange har brudt udbudsreglerne. Efter nye undersøgelser er sagen vokset, og derfor er Dan Fredskov nu blevet sendt hjem for at udarbejde en redegørelse om sin rolle i sagen. Dan Fredskov er ansat som energichef, og det seneste halvandet år har han været konstitueret direktør.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs